Nieuwjaarsconcert 2023

De editie 2023 was weer een groot succes. Noteer alvast de editie 2024 in uw agenda:


14/01/2024

Nieuwjaarsconcert — 2023

 

Na de succesvolle editie van 2020 organiseren we met Lions Alken - Land van Wor de tweede editie van ons feestelijke Nieuwjaarsconcert.

Het Limburgs Orkest Jeugd en Muziek en het Amarylliskoor Alken brengen samen met een topsoliste een sterke selectie uit hun repertoire van muzikale parels in een verrassend, aangenaam en ontspannen concert.

Op zondag 8 januari ontvangen we u vanaf 10u00 om om 11u00 het concert te beginnen. Na het concert is er ruime gelegenheid om te proosten op het nieuwe jaar gedurende de aansluitende uitgebreide receptie. 


Het goede doel ...


De integrale opbrengst van dit concert gaat naar onze sociale doelen. Een deel ervan gaat in ieder geval naar de afbetaling van de 2e schijf van de minibus die we na de vorige editie van het concert geschonken hebben aan het Mariahuis Alken. Inmiddels is dat busje al enkele maanden in gebruik en heeft het zijn nut al meer dan bewezen. Met het busje kan het Mariahuis de bewoners naar allerlei activiteiten voeren waar ze zich op diverse manieren verder kunnen ontplooien om hun zelfstandige plekje in de maatschappij te vinden.

De rest van de opbrengst gaat volledig naar de andere sociale doelen die wij al sedert enkele jaren steunen en waarover u meer info vindt op onze website.

Dat kunnen we uiteraard alleen met de medewerking van vele sympathisanten en sponsoren. Daarom durven wij ook een beroep doen op uw gulle steun.
Wij danken u bij voorbaat.

Inschrijven 

 

Deelname aan het concert en de aansluitende receptie kan al voor € 25. De opbrengst gaat integraal naar onze sociale doelen.

 

Tickets kunnen besteld worden:

  • via bovenstaande bestelknop
  • bij de leden van Lions Club Alken—Land van Wor

  • of per mail: events@lionsalken.com
     

Bestellingen zijn pas bevestigd zodra wij uw betaling* op onze rekening BE72 7785 9761 3116 ontvangen hebben.

 

Na ontvangst van uw betaling, sturen wij u een bericht over hoe u de gereserveerde kaarten zal ontvangen. 

 

* Opletten: betaling via overschrijving kan slechts tot 02/01/2023.

 

Met de gewaardeerde steun van