Nieuwjaarsconcert 2020

Lions Club Alken - Land van Wor

Nieuwjaarsconcert — 2020

 


Onze eerste editie van het nieuwjaarsconcert was een voltreffer. De muziek, de uitverkochte zaal met een enthousiast publiek en de feestlijke receptie zorgden voor een bijzonder geslaagd evenement. De gasten waren unaniem in hun appreciatie en velen keken al uit naar een volgende editie.


Weldra vind je hier een verslag van het concert en de receptie. En de datum van de editie van volgend jaar ..


Lions Club Alken - Land van Wor bedankt alle aanwezigen en sponsors die geholpen hebben om van dit evenement een succes te maken. Met uw steun zullen we een mooie bijdrage aan het Mariahuis kunnen schenken. Meer info daarover volgt hier binnen enkele weken.


Het goede doel ...


De integrale opbrengst van dit concert gaat naar het Mariahuis Alken, ter financiering van de aankoop van een minibus. Het Mariahuis biedt kinderen en jongeren in een moeilijke opvoedingssituatie opvang en begeleiding om tot rust te komen en hun plek in de maatschappij terug te vinden. Met het busje kunnen zij hun gasten naar allerlei activiteiten voeren waar ze zich op diverse manieren verder kunnen  ontplooien.


Lions Alken—Land van Wor wil het Mariahuis maximaal steunen in de aankoop van het busje, dat begroot is op zo’n 30.000 €.

CONTACT

Lions Alken vzw

Beukenlaan  38

3570 AlkenOnze vergaderingen:

Werkvergadering: elke eerste donderdag van de maand, 20u, op locatie

Dinervergadering: elke derde dinsdag van de maand, 20, Rubenshof Alken

 

OND. NR

0881.799.779Om bezoeken in te plannen, de exacte agenda aub even check bij onze secretaris.


© Copyright Lions Alken vzw