Nieuwjaarsconcert 2020

Lions Club Alken - Land van Wor

Nieuwjaarsconcert — 2020

 

Op 26 januari 2020 organiseert  Lions Alken—Land van Wor de eerste editie van  ons Nieuwjaarsconcert.

 

Het Limburgs Orkest Jeugd en Muziek onder leiding van niemand minder dan Willy Claes en het Amarylliskoor Alken brengen samen met twee topsolisten  een sterke selectie uit hun repertoire van muzikale parels in een verrassend, aangenaam en ontspannen aperitiefconcert.

 

Het orkest opent met bekende werken van Johann Strauss en Eugène Demaré, waarna er samen met het koor toppers volgen van Verdi en Stolz, gevolgd door enkele populaire stukken uit 'the Sound of Music'. En natuurlijk mag de Radetzky mars niet ontbreken die ongetwijfeld enthousiast zal meegevierd worden.

Aansluitend genieten we met z’n allen nog eenmaal van een heerlijk laatste nieuwjaars-aperitief om het net begonnen jaar goed in te zetten. 


Het goede doel ...

 

De integrale opbrengst van dit concert gaat naar het Mariahuis Alken, ter financiering van de aankoop van een minibus. Het Mariahuis biedt kinderen en jongeren in een moeilijke opvoedingssituatie opvang en begeleiding om tot rust te komen en hun plek in de maatschappij terug te vinden. Met het busje kunnen zij hun gasten naar allerlei activiteiten voeren waar ze zich op diverse manieren verder kunnen  ontplooien.

 

Lions Alken—Land van Wor wil het Mariahuis maximaal steunen in de aankoop van het busje, dat begroot is op zo’n 30.000 €.

 

Met uw aanwezigheid geniet u dus niet enkel van een bijzonder concert, maar helpt u ook nog eens het Mariahuis in hun zorg voor jongeren in een moeilijke thuissituatie. 


Wij wensen u een geweldig concert en danken u bij voorbaat.   

 

 

CONTACT

Lions Alken vzw

Beukenlaan  38

3570 AlkenOnze vergaderingen:

Werkvergadering: elke eerste donderdag van de maand, 20u, op locatie

Dinervergadering: elke derde dinsdag van de maand, 20, Rubenshof Alken

 

OND. NR

0881.799.779Om bezoeken in te plannen, de exacte agenda aub even check bij onze secretaris.


© Copyright Lions Alken vzw