KinderRijck

Een avond alle zorgen vergeten


KinderRijck in Bilzen is sedert enkele jaren de vaste afspraak voor een paar honderd kinderen en hun ouders om een avond ontspannen te genieten en de thuis-zorgen even te vergeten.


Lions Club Alken - Land van Wor huurt dan immers de hele locatie exclusief af en nodigt alle Limburgse instellingen die met kinderen werken uit. De kinderen genieten er niet enkel van 5 000 m² speelplezier waar kinderen centraal staan en zich kunnen uitleven en ontspannen, maar worden ook ondergedompel in de sfeer van ridders en jonkvrouwen, kastelen, draken, ...


Met de hulp van onze leden en in samenwerking met onze Leo Club Haspengouw wordt er ook een flinke portie randanimatie voorzien die de avond nog onvergetelijker maakt. 


En tenslotte krijgen de kinderen nog allemaal een goodiebag mee naar huis vol plezante en gezonde dingen om ook thuis verder te genieten.Uw steun ...


... helpt ons deze avond een nog groter succes te maken voor onze gasten.


Voor deze organisatie zijn er diverse manieren om ons te ondersteunen.


  • Logistiek: Met uw logistieke steun maken we het voor de instellingen makkelijker om met hun gasten naar het event te komen. Kunt u zorgen voor vervoer per bus of minibus, dan is dat voor de instellingen een zorg minder om met hun gasten ter plaatse te geraken.
  • Goodie bag: heeft u(w bedrijf) nog dingen die mooi in onze goodie bag zouden passen, dan zijn die zeker welkom. Ieder jaar weer verrassen we de kinderen met leuke spelletjes en speelgoedjes, een lekker stuk fruit of een snoepje, pennen en andere typische bedrijfgadgets die onze sympathisanten ter beschikking stellen.
  • Financieel: Met uw financiële steun kunnen wij meer kinderen uitnodigen en/of een uitgebreidere randanimatie voorzien. We betalen immers een inkomprijs per kind en de accomodatie heeft zeker nog ruimte voor groei van het aantal bezoekers, zonder de kwaliteit voor de kinderen te verminderen. Of we investeren de extra middelen in nog meer randanimatie om voor de kinderen een nog onvergetelijkere ervaring te creeren.


  • Wordt PARTNER : wil u uw bedrijf positief in het licht zetten, dan bieden we u de mogelijkheid uw naam te verbinden aan dit sociaal verwantwoorde initiatief. Hoe u dit wil invullen werken we graag samen met u in een maataanpak uit. In ieder geval bieden we u de mogelijkheid om de avond zelf visueel aanwezig te zijn. Daarnaast kunt u ook uw engagement delen met uw personeelsleden door hun met hun kinderen aan het event deel te laten nemen. Ook verwijzigingen naar het event in uw eigen bedrijfscommunicatie zijn mogelijk.Wenst u ons te steunen om dit evenement een nog groter succes te maken voor onze gasten, spreek gewoon even één van onze leden aan. Een mailtje naar kinderrijck@lionsalken.com kan natuurlijk ook. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.