Nieuwjaarsconcert 2024

Nieuwjaarsconcert — 2024

 

Na de succesvolle edities van de voorbije jaren organiseren we met Lions Alken - Land van Wor de derde editie van ons feestelijke Nieuwjaarsconcert.

Voor de editie van dit jaar brengt het Limburgs Orkest Jeugd en Muziek, onder leiding van Kristof Aerts en Maximilien Lamouris, samen met actrice en zangeres Dorien Schrijnemakers een selectie uit bekende musicals. Het zal een verrassende, aangename en ontspannen voormiddag muziek worden.


Aansluitend klinken we met een sprankelend glas en een lekker hapje op het nieuwe jaar. En terwijl u geniet van de prachtige muziek en van de aansluitende feestelijke receptie steunt u onze goede doelen.


Het goede doel ...


De integrale opbrengst van dit concert gaat naar onze sociale doelen. Met de opbrengst van de vorige twee edities konden we een prachtige minibus schenken aan het Mariahuis Alken. Voor dit werkjaar staan er ook weer een hele reeks projecten in de planning, allemaal met als doel kinderen kansen te bieden die ze anders niet gehad zouden hebben.


Naast de grote projecten werken we ook kleinschaliger samen met diverse organisaties die in Alken voor kinderen het verschil maken. Zo hebben we ook een fonds opgezet waarmee alle scholen kinderen die het vanuit de thuissituatie moeilijker hebben volwaardig aan de schoolactiviteiten kunnen laten deelnemen.


Dat kunnen we uiteraard alleen met de medewerking van vele sympathisanten en sponsoren. Daarom durven wij ook een beroep doen op uw aanwezigheid en gulle steun.

Wij danken u bij voorbaat.

Het orkest

 

Het Limburgs Orkest Muziek en Jeugd wil aan jongeren de kans bieden om de fascinerende wereld van de musiceren in groepsverband te ontdekken. Er is geen betere plaats voor gelijkgestemde jongeren om elkaar te vinden dan in een orkest.


En er is geen mooiere manier om die passie te beleven dan voor een volle concertzaal die geniet van de talenten van de jongeren.


Daarom nodigen wij het orkest al voor de derde keer uit. Niet enkel om te genieten van hun prachtige muziek, maar ook om hun werking te steunen met onze bijdrage. En zo wordt ook het orkest een deel van onze goede doelen waar u door uw aanwezigheid bijdraagt.

 Tickets


Deelname aan het concert en de aansluitende receptie kan al voor € 25. De volledige opbrengst gaat integraal naar onze sociale doelen.


Aanvang van het concert is om 11u. Vanaf 10u zetten we onze deuren al open en kunt u bij een drankje alvast vooruitblikken naar een prachtig concert.


Om iedereen de beste ervaring te bieden, werken we dit jaar met genummerde plaatsen. Het Cultuurcentrum De Bogaard stelt ons daarvoor hun boekingspagina ter beschikking. Tickets kan u daar boeken via bovenstaande knop.


Vroege boekers kiezen de beste plaatsen. Wees dus op tijd om uw tickets te boeken.

 

Voor de editie 2023 mochten wij rekenen op de  gewaardeerde steun van